امین امیرصادقی

دستگیری خلبان جنجالی شرکت هواپیمایی سپهران

سفرمی
25 تیر 1397
34 دیدگاه
امتیاز این مطلب:
386 رای 4.39 / 5

دستگیری جنجال برانگیز امین امیرصادقی کمک خلبان شرکت هواپیمایی سپهران

کمک خلبان هواپیمایی سپهران امین امیرصادقی طی پرده برداری ای که از ناایمن بودن هواپیماهای این شرکت هواپیمایی کرد، بازداشت شد.

این خلبان که در برنامه ی حالا خورشید با مجری گری رضا رشید پور اظهاراتی را مبنی بر ناایمن بودن و وجود نقص فنی در هواپیماهای سپهران عنوان کرد .وی در این برنامه اعلام کرد که یک هواپیما بدون ترمز شماره 3 به مدت 3 هفته و بدون تعمیر در حال پرواز بود.

امین امیرصادقی کمک خلبان سپهران

روابط عمومی شرکت هواپیمایی سپهران در بیانیه‌ای که در همان برنامه خوانده شد امین امیرصادقی را خلبان "تحت آموزش اخراجی" خواند که به دلیل "بغض و کینه" در فضای مجازی اقدام به "نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی" کرده است. در این بیانیه آمده بود که شرکت سپهران از آقای امیرصادقی شکایت رسمی کرده و او "بزودی به دادسرا احضار خواهد شد."

پس از این مصاحبه ی جنجالی و افشاگری کمک خلبان، شرکت هواپیمایی سپهران طی شکایتی رسیدگی به این پرونده را به پلیس فتا واگذار کرد و پس از رسیدگی ها و تحقیقات اولیه و عدم حضور امین امیر صادقی در دادسرا دستور جلب وی توسط قاضی پرونده صادر شد.

شرکت هواپیمایی سپهران

در این ویدئو که امین امیرصادقی در لایو اینستاگرام خود منتشر کرد، در داخل خودروی خود می‌گوید که کلانتری هفت‌چنار تهران دارد او را "بخاطر جان مردم بازداشت می‌کند." مامور نیروی انتظامی که در ویدئو دیده نمی‌شود از آقای امیرصادقی می‌خواهد که موبایلش را تحویل دهد و پخش زنده در اینستاگرام را قطع کند. این فیلم جنجال برانگیز چند ثانیه ای به سرعت در شبکه های اجتماعی منتشر شد.

مرکز اطلاع رسانی پلیس پیشگیری تهران بزرگ با تایید بازداشت خلبان هواپیمایی سپهران امین امیر صادقی در ظهر روز گذشته اعلام کرد علی رغم ساعت بازداشت وی، به سرعت پرونده را برای کسب تکلیف به قاضی کشیک دادسرای ناحیه 31 ارجاع داده و در نهایت با دستور قاضی کشیک و با وثیقه کمک خلبان امین امیر صادقی آزاد شد.

همراه سفرمی باشید تا از اخبار روز در صنعت هواپیمایی ایران اطلاع پیدا کنید.